OM MIG

OM MIG


Jag har en dröm, att kunna dela med mig av historier som fyller läsaren med kärlek och värme och den drömmen har lett mig in i en värld av ord. Redan i ung ålder började jag skriva kärlekshistorier med lyckliga slut. Att skriva om relationer har genom åren eskalerat till ett behov som förgyller min vardag.

2011 blev jag trollbunden av romance och har sedan dess skrivit två stycken manus i genren; Blått blod, rött hjärta och Sunt förnuft, vilt hjärta. Hösten 2014 var jag med i Harlequins författartävling med Blått blod, rött hjärta och tog mig till topp 25 av 150 bidrag.


Våren 2017 blev Sunt förnuft, vilt hjärta antaget av Visto förlag. Boken släpps i november 2017.


Om ni behöver komma i kontakt med mig går det bra att maila på:


veronica.almer@gmail.com
9/24/2017

2 kommentarer

2 kommentarer:

  1. Hej Veronica! Har följt din blogg ett kort tag nu, den är mycket intressant och faller mig i smaken på många sätt. Eftersom du älskar att skriva romance, så har jag ett litet tävlingstips till dig. Vinnaren får ett lektörsutlåtande av mig, värde 3750 kr. Jag är nybliven lektör, blir diplomerad sista mars i år och kommer ha en aktiv hemsida med många och roliga tävlingar. Den aktuella handlar om att skriva en romantisk text på max 500 ord och med max 2% klyschor. Vinnaren utses på Alla hjärtans dag (förstås!) och bidraget ska skickas in senast den 7 februari. Läs mer på min hemsida om du känner att detta vore kul att haka på. http://www.dufvasord.se/ Bästa hälsningar Synöve/dufvas ord.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så snällt att du tänkte på mig men tyvärr såg jag din kommentar för sent. Har precis fått en bebis så har varit lite upptagen. Men verkligen synd att jag missade den här tävlingen men jag håller utsikt på din hemsida om det kommer upp någon ny :)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig! Jag erbjuder prisgaranti och matchar just nu Adlibris pris. Du får boken + frakt för 168 kr. Vid köp av flera böcker gäller 150kr per bok + frakt (45kr för 2st eller 69kr för 3-4st). Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com