OM MIG


Jag har en dröm, att kunna dela med mig av historier som fyller läsaren med kärlek och värme och den drömmen har lett mig in i en värld av ord. Redan i ung ålder började jag skriva kärlekshistorier med lyckliga slut. Att skriva om relationer har genom åren eskalerat till ett behov som förgyller min vardag. 2008 skrev jag klart mitt första manus Isolde: På hösten är vi lika vilket är en bok som riktar sig till unga vuxna och åren därefter blev jag klar med uppföljaren, Isolde: När mörkret kallar

2011 blev jag trollbunden av romance och har sedan dess skrivit två stycken manus i genren; Blått blod, rött hjärta och De Tidlösa. Hösten 2014 var jag med i Harlequins författartävling med Blått blod, rött hjärta och tog mig till topp 25 av 150 bidrag. 


I min blogg kommer ni få följa mitt skrivande men även min vardag tillsammans med min man och vår 1-åriga son. 

Om ni behöver komma i kontakt med mig går det bra att maila på:


veronica.almer@gmail.com
2 kommentarer:

  1. Hej Veronica! Har följt din blogg ett kort tag nu, den är mycket intressant och faller mig i smaken på många sätt. Eftersom du älskar att skriva romance, så har jag ett litet tävlingstips till dig. Vinnaren får ett lektörsutlåtande av mig, värde 3750 kr. Jag är nybliven lektör, blir diplomerad sista mars i år och kommer ha en aktiv hemsida med många och roliga tävlingar. Den aktuella handlar om att skriva en romantisk text på max 500 ord och med max 2% klyschor. Vinnaren utses på Alla hjärtans dag (förstås!) och bidraget ska skickas in senast den 7 februari. Läs mer på min hemsida om du känner att detta vore kul att haka på. http://www.dufvasord.se/ Bästa hälsningar Synöve/dufvas ord.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så snällt att du tänkte på mig men tyvärr såg jag din kommentar för sent. Har precis fått en bebis så har varit lite upptagen. Men verkligen synd att jag missade den här tävlingen men jag håller utsikt på din hemsida om det kommer upp någon ny :)

      Radera