MINA VERK


De Tidlösa. Allt hänger på en intervju. Ella Dahl styr sitt liv med järnhand. Men när hon får samtalet om sin mormors olycka tappar hon kontrollen. Hon får sparken från en ansedd nyhetstidning och tvingas ta ett jobb på ett modemagasin. Högpresterande Ella med visioner om att ta över världen med sin journalistik inser att hennes karriär nu ligger i händerna på en pojkbandssångares välvilja att samarbeta.  

James Jensen lever för sin musik, det var hans band Timeless Kings som räddade honom från ghettot som ung. Ella är bara ännu en journalist. Men ack så fel han har. Hon faller inte handlöst för hans charm utan istället gräver hon efter hemligheter han sedan länge lämnat kvar i Malmö.   

Ella och James har inget gemensamt. Hon är från Östermalm och sambo med en adelsman medan han är uppväxt i de tuffaste kvarteren i Malmö. Men när de är tillsammans sker något. De öppnar dörrar till deras förflutna som båda trodde sig ha stängt för alltid och det i sin tur skapar frågor som får dem ur balans. För är Ellas perfekta liv det hennes hjärta skriker efter? Ska James låta hemligheterna från det förgångna styra? Och är kärlek det som kan sudda gränserna? De Tidlösa är en berättelse om att våga följa sitt hjärta. 


 Blått blod, Rött hjärta är en sexig romance som utspelar sig i den kungliga huvudstaden och ljuva Österlen. Stylisten Eva Blom är van vid att hålla personer på avstånd, rädd för att låta dem se ärren under hennes stålmansdräkt. Henrik De la Gardie är född till kronprins i det svenska herraväldet men trots en hel nation bakom sig är han en oerhört ensam person. Han har lärt sig att istället för att bli utnyttjad för sin titel så använder han den för att känna närhet för en kväll. Både Henrik och Eva försöker med fysisk tillfredställelse fylla sina tomrum men när de träffar varandra för första gången blir det inte riktigt som det var tänkt. När Eva inte är intresserad av tronen Henrik ska ärva blir han ställd men bestämmer sig för att inte ge upp förrän han får henne i sin säng. 

Genom resans gång hittar karaktärerna sig själva samt en relation som de inte trodde på och nu måste kämpa för. Det blir en kamp mot ett konservativt kungahus, föräldrar, sjukdom och tiden. Blått blod, Rött hjärta, är en historia om kärlek som ger liv.Isolde: På hösten är vi lika 
Isolde bär på en hemlighet, en hemlighet som hade kunnat krossa världsordningen. Tyngden gör henne isolerad även om hon försöker leva som en normal tonåring. Hon har lyckats i sju år men allt ändras första dagen tillbaka till skolan när en ny kille börjar i klassen. William är onaturligt vacker, som en stjärnklar natt, men han är inte den han utger sig för att vara. En vänskaplig relation blomstrar upp men desto närmre de kommer varandra desto svårare blir det att undkomma sanningen. William har alltid vetat vem Isolde egentligen är och vad hon gömmer i den djupa norrländska skogen. 

Boken skildrar en 17 årig Isolde som försöker komma underfund med vem hon är, det är en väg fylld med blodtörstiga vampyrer, obesvarad kärlek och sprängande magi.Isolde: När mörkret kallar. 
Uppföljaren till Isolde: På hösten är vi lika.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar