15 maj 2018

Låt oss snacka romance!
Det var så längesen jag skrev här. Det beror främst på min skrivsvacka men också för att barnen och jag har varit sjuka. Konstant. Den tid som har funnit har gått åt till att släcka bränder. Just nu längtar jag till min nya vardag som jag ska bygga i höst. Då ska båda barnen gå på dagis och jag får för första gången i mitt liv utrymme till att skriva. Jag kommer inte längre behöva trycka in skrivtid i små luckor och jag slipper dessutom att bli avbruten hela tiden. Halleluja, det kommer bli helt otroligt.

Jag kikar in idag dels för en liten uppdatering men också för att berätta att jag nästa vecka kommer till mina gamla hemtrakter, Kävlinge bibliotek, för att prata romance- vad det är för något, fördomarna som finns och den enorma kärleken jag känner för genren. Jag kommer även gå in på min skrivande resa och min bok Sunt förnuft, vilt hjärta. Det vore så kul om ni kunde komma. Det är på tisdag nästa vecka 22/5 kl 15.00- 16.30. Det är fritt inträde men ni får gärna skicka ett mail till biblioteket för att meddela om ni kommer. Mer info finns här.

Sköt om er!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com