18 feb. 2018

#RomanceRevolution
Det är nu det händer och igår grät jag en skvätt för jag var så himla glad. Det har varit så många glädjande besked för romance det senaste året och i fredags kände jag hur romance äntligen fick en solid plattform att stå på i Sverige. Det blev nämligen officiellt att det startas en Romanceakademi! Bara WOW! Hur häftigt är inte det? Fyra kvinnor står bakom denna briljanta idé och det är Simona Ahrnstedt, Ebba Östberg, Anna Frankl och Pamela Schultz Nybacka. Syftet är att främja romance i Sverige, både läsandet men också skrivandet. De vill öka kunskap men också krossa fördomar. De har en hemsida som ni hittar här men den är under konstruktion men tills dess kan ni hålla er uppdaterade genom deras Instagram.

I samma veva som denna underbara nyhet kläcktes upptäckte jag dessutom två nya romancekonton på Instagram som drivs av hängivna läsare; Romancepasvenska och Romancehyllan. Så kul!

Det är verkligen romancerevolution i Sverige och jag är så himla stolt över att jag får vara en del av den. Att jag med min bok får vara med och sprida romance i Sverige och att jag även som romanceläsare känner att denna underbara genren får sin berättigade plats.

<3


Gå även in o läs intervjun med Simona Ahrnstedt som handlar om just Romanceakademin
Ni hittar den här.

2/18/2018

2 kommentarer:

 1. Javisst känns det som att det händer massor i m romance-Sverige just nu?! Det är knappt man hänger med men kul är de! Tack för omnämnandet av mitt Insta-konto. <3 Det är så kul att vi tillsammans kan lyfta romance & nå ut. Visserligen är jag bara en läsare (åtminstone än så länge, vem vet...) men ju fler som läser romance ju större utbud blir det & kanske hittar annan romance, dessutom översatt till svenska, än Nora Roberts ( nu hårdrar jag men du fattar nog...) in på biblioteken?

  Ha det fint! Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen kul att det har tagit fart med romance, ska bli spännande att se var vi är om några år :) Vi får hålla tummarna för att vi går från ett deckarSverige till ett romanceSverige <3

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com