23 feb. 2018

Jag vill skriva
Idag vaknade jag upp och min första tanke var; jag vill skriva. Kort därefter insåg jag att jag har tusen andra saker som jag måste fixa som inte alls har att göra med praktiskt skrivande av romance. Det är det trista med att vara debutant och själv ansvarig för marknadsföring. Jag tar ett steg ifrån det som jag brinner för vilket ibland får mig att ifrågasätta om det är detta jag faktiskt vill göra. När tanken har gjort mig deppig i cirka två minuter tar vettet över kommandot igen. Jag förstår mycket väl att detta bara är en period. Nu marknadsför jag och planerar inför kommande skrivprojekt. Sedan kommer jag skriva igen. Antingen blir det redigering av Blått blod, rött hjärta (jag väntar fortfarande på svar från förlaget som var intresserad av det). Eller så kommer jag skriva på något nytt. Självklart romance.

Jag ville mest bara kika in här och meddela att jag lever även om jag inte är särskilt aktiv på bloggen för tillfället. Men ni vet väl att ni även kan följa mig på Debutantbloggen? Varje tisdag bloggar jag där :)

Sköt om er!

Titta, det är ju vår.... dagen efter jag tog den här bilden snöade det. Kul. Jättekul. 

2/23/2018

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com