6 jan. 2018

Urladdning
Jag skickade in mitt manus till förlaget dagen innan nyår och efter att ha firat in det nya året hamnade jag i någon form av dvala. Jag somnade på soffan, vaknade, kramade barnen och sedan sov igen. Jag behövde skriva mitt debutantbloggsinlägg men det var knappt jag orkade det. Mina batterier var urladdade. Jag orkade inte tänka eller skapa något. I två dagar låg jag i soffläge. Dag tre började jag städa ut julen. Det kan verka tokigt att ha varit så trött och sedan börja storstäda. Men det var så oerhört skönt att tänka på något annat än min bok som släpps och den andra boken som uppvaktar ett förlag. Tyngden på mina axlar släppte och energin kom sakta tillbaka.

Dag 4 av denna dvala började jag känna mig som mig själv igen. Då ägnade jag timmar med att leka med barnen. Tittade inte på mobilen och kunde bara vara i nuet. Det var min semester. Kort men effektiv. För idag, (dag 5) behöver jag jobba igen. Det är bokrelease på måndag och jag har flera saker som jag måste ta tag i tills dess. Det är bara att kavla upp ärmarna igen.

Och releasefesten. Ni får gärna komma. Jag upprepade det så många gånger men det är bara för att ni ska känna er välkomna :)

Sköt om er!


Hittade förresten detta på Instagram och mitt i all stress var dessa ord av Bettans boktips så upplyftande att få läsa <3
1/06/2018

2 kommentarer:

  1. Tusen tack för en kanonbra bok!!! Ser fram emot nästa. 🌸

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va kul att höra! Det värmer ända in i själen :)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com