19 jan. 2018

Låt mig presentera Fru Butter
Så himla kul när det nu börjar trilla in positiva recensioner av Sunt förnuft, vilt hjärta. Jag gråter en skvätt varje gång men efter en stund i total glädjerus tar min inre pessimist över och då tänker jag att detta är för bra för att vara sant. Usch vad det är tråkigt att vara pessimistisk, ska försök skrämma bort denna sida av mig! Nu. Omedelbart. Sin största fiende är verkligen sig själv.

Jag har den senaste veckan försökt ta det lite lugnt. Just nu har jag den möjligheten i mitt schema. Eller så lugnt det kan bli med två barn. Snart ökar tempot igen med Alla hjärtans dag- signeringar och en tur till Småland för att delta i litteraturfestivalen. Fullt ös, medvetslös. Haha, pessimisten i mig som talar igen. Nej, men det kommer bli jättekul och det jag framförallt ser fram emot är att få träffa andra läsande folk :) Men såklart är det ju också energikrävande, man kan tänka sig att jag är oerhört social och det är jag förvisso men det slukar energi så enormt. Jag kan vara social i flera dagar men för varje dag jag är sprudlande glad och bemötande behöver jag också lika många dagar där jag får vara butter och sova. Fast så kan jag tänka att det är för de flesta.

Men om ni har vägarna förbi Jönköping eller Värnamo den 3-4/2 får ni gärna hälsa på mig på Smålit. Jag lovar att lämna min fru Butter hemma ;) 

Sköt om er! 


 1/19/2018

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com