22 dec. 2017

Välkommen på bokrelease!
All planering fick jag kasta i sjön efter att böckerna kom mycket tidigare än vad jag hade trott. Det är såklart en positiv överraskning så jag anpassar mig gärna. Varför sitta med ett gäng böcker utan att sälja dem?

Så nu är det bestämt, det blir bokrelease redan den 8/1 kl 17.00 på Masten 2 i Malmö. Och alla är välkomna och då menar jag verkligen ALLA :)

Det bjuds på tilltugg och något sött (ännu inte fastställd vad, men garanterat något med choklad!). Kommer även prata om skrivandet och om boken. Jag hade också tänkt läsa högt ett kort stycke från boken. Det blir en trevlig kväll som jag gärna spendera med er.
12/22/2017

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig! Jag erbjuder prisgaranti och matchar just nu Adlibris pris. Du får boken + frakt för 168 kr. Vid köp av flera böcker gäller 150kr per bok + frakt (45kr för 2st eller 69kr för 3-4st). Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com