30 dec. 2017

Sätta punkt för 2017
Det har känt som att allt har hänt i decembermånad. Först var planen att ha böckerna innan jul så jag kunde sälja under julhandeln, det blev inte så. Men sedan en veckan innan julafton kom böckerna och som jag skrev i förra inlägget blev det en aningens kaos. Jag ville nämligen hinna nosa lite på julhandeln så i sista sekund bestämde jag mig för att kontakta Maxi i Löddeköpinge, kommunen jag växte upp i, samt vår lokala ICA- handlare. Det blev en liten signeringstur där jag lyckades sälja 62 böcker. (Det är väl ändå bra !?) Fast nu laddar jag inför den officiella releasedatumet den 8/1. Ni kommer väl till releasefesten? 

Men mitt i lanseringen av Sunt förnuft, vilt hjärta har jag även slitit med ett annat manus som ett av de större förlagen är intresserade av men önskar att jag gör några förändringar. Dessa förändringar har jag i princip jobbat med varje dag de senaste två månader. Men idag blev jag äntligen klar, några dagar innan deadline. Jag hade kunnat läsa igenom manuset igen och igen och igen. Men som min man sa, nu är det korrekturläsning nummer tre vi snackar om och frågan är om man ska gå så på djupet innan manuset ens blivit antaget. Svaret blev nej och ikväll när barnen har gått och lagt sig kommer jag skicka manuset till förlaget. Herregud vad spännande! Anledningen till att jag skickar iväg det redan ikväll är för att jag måste ta tag i nästa punkt på min otroligt långa lista med saker att göra. Det är mycket spännande som händer i fortsättningen och jag längtar tills jag kan berätta för er om alla kommanden projekt.


Sicket år 2017 har varit. Jag har hunnit med att få barn, köpa hus, skrivit på bokkontrakt på ett hybridförlag, skrivit "klart" ett annat manus och skickat till förlag. Gud, det är inte undrar på att jag är trött. Extremt trött. Den sista redigeringen av Blått blod, rött hjärta den sög musten ur mig, vill ju så gärna leverera ett manus de är nöjda med. Samtidigt under denna enorma press har jag helt oplanerat fått testa på julhandeln med Sunt förnuft, vilt hjärta. Kaos är väl egentligen bara förnamnet.

Är det okej att jag går och lägger mig nu? I wish ;) Nej, för nu är det nya tag som gäller. Tanken är att vara ledig på nyårsafton och halva nyårsdagen och sen så är det planering inför releasefesten som gäller, Alla hjärtans dag- försäljning och mycket annat.12/30/2017

1 kommentarer:

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com