3 dec. 2017

Och jag...
... jag redigera och redigera varje ledig stund för snart ska nämligen Blått blod, rött hjärta tillbaka till förlaget. Med en deadline som närmar sig är det nu även tvivlen slår på. För blir mina ändringar bättre än "originalet"? Det är det jag hoppas på. Det känns som det, men jag kommer aldrig veta förrän jag får svar från förlaget. Denna tvivel känns som en oönskad bästa vän. Den finns alltid där men relationen till tvivlen den är bråkig. Ibland håller den sin distans men ibland hittar jag den i allt jag gör. Men tvivlen är även den som pushar och utmanar mig vilket i sin tur utvecklar mig. Så tvivlen, den är helt enkelt både bra och dålig...

Jag har nu ett grovt första utkast, möbleringen av kapitlen är fixat men i samband med flytt, rensning och ändring av en huvudkaraktär har det uppstått en del lösa trådar. Nu befinner jag mig i stadiet där jag försöker pussla samman alla bitar. Få en helhet utan titthåll. Efter det ska jag finputsa.

Sunt förnuft, vilt hjärta har äntligen skickats till tryck och då tar det ca 3-4 veckor innan böckerna kommer- vilket är mitt under jul och nyårs veckorna. Det känns oerhört trist att det blev sådana förseningar men nu är det som det är och det finns inget jag kan göra åt det. Så just nu siktar jag istället på att lansera boken i mitten av januari. Den som väntar på något gott... den väntar aldrig för länge. Har jag hört!

Just det. Det är ju första advent idag! Glad första advent till er :)

Vårt färgglada lilla pepparkakshus :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com