15 dec. 2017

Lastbil kommer lastat med bok
Jag trodde det skulle dröja minst en vecka till innan jag fick mina böcker men i onsdags hörde förlaget av sig för att meddela att böckerna var på väg hem till mig (!!) Spänt väntade jag hela dagen men inga böcker. När torsdag kom och jag inte hade hört något tänkte jag att de aldrig skulle komma, de hade säkert blivit något fel (typiskt mig att vara så dramatisk). Men! När jag var på dagis för att hämta upp sonen fick jag samtalet. De var redan på plats. Jag bad dem att vänta i 2 min och sprang med två barn till bilen. 

Det här var ett sådant ögonblick jag kommer minnas resten av mitt liv. Glädjen över att se den där pallen lastas av. En pall fylld med mina böcker. Men också panik för jag fann mig själv ensam hemma med mina två barn och de mörka molnen ovanför mig började droppa. De 25 minuterna de tog för mig att bära in 1000 böcker, de var de värsta på länge. Efter lite distans förstod jag inte hur jag lyckades. Jag fick sätta barnen i hallen, framför ytterdörren, i spjälsängen med iPad, klämmisar och leksaker. De var nöjda 5 minuter av tiden. Men jag hade inget annat val, böckerna var ju tvungen att komma in. Haha. Nu när jag tänker på det, helt crazy. 

Men nu är böckerna i säkert förvar. Jag har tagit upp en bok, pussat den och känt mig helt alldeles lycklig men också omtumlad. Jag har skrivit den där boken och nu ska andra få läsa den... helt tokigt. 12/15/2017

1 kommentarer:

  1. Ah, vilken dramatik!
    Grattis Veronica och tur att det ordnade sig.

    SvaraRadera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com