25 nov. 2017

Overkligt verkligt
När jag har fantiserat hur det skulle vara att bli en publicerad författare har jag alltid haft ögonblicket när jag för första gången hittar mig själv på Bokus eller Adlibris i åtanken. Att se sitt namn och sin bok i den kontexten, det skulle vara helt otroligt. Igår slog den drömmen in och det hände så där hastigt och oförberett. Jag fick nämligen ett mail från förlaget om att det snart skulle dyka upp där så jag gick in under middagen bara för att dubbelkolla och där fanns jag. Väldigt odramatiskt och inte alls med den där tårdrypande melodin i bakgrunden och jag rörde mig definitivt inte i slowmotion. Det var snarare snabbt titta på mobilen under bordet för barnen inte skulle se det för att sedan torka spilld mjölk. Men även om det inte blev som jag hade tänkt mig var ändå ögonblicket speciellt och fint på sitt sätt.

Jag har märkt att alla dessa steg inom min författardröm bockas av snabbt och hastigt. På grund av allt som måste göras och tidspress så känner jag att jag inte hinner njuta av det så som jag hade tänkt mig från början. När jag skriver detta nu inser jag att den enda som styr upplevelsen är ju jag själv. Så jag måste stanna upp mer och verkligen njuta av det. Allt jag gör med Sunt förnuft, vilt hjärta är första gången och precis som alla andra första gången kommer det inte att komma tillbaka. Så stanna upp och njut! Mindfulness, är vettigt för en anledning.

Ni kan i alla fall nu hitta mig på Bokus och Adlibris :)11/25/2017

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com