18 nov. 2017

Nu händer det lite saker
Om ni läser det här inlägget har ni hittat till min nydesignade hemsida. Ännu är inte allt klart så ni kan träffa på lite saker som ser tokigt ut. Det är min man som har designat hemsidan och han har aldrig gjort något liknande innan så han lär sig efterhand. Men ropa till om det är något ni träffa på som ni tänker "herregud, detta måste Veronica fixa" - översättning; detta måste Veronica be sin man om :) Jag kan mycket, men html, där sätter jag min gräns!

Sen. Har jag dessutom släppt en bild på omslaget. Herregud vad nervöst det kändes. Det här med vad man tycker är fint eller inte är så objektivt. Men jag hoppas att så många som möjligt av er gillar det. När jag pratade med Johanna Gunneflo, som har designat omslag, hade jag några huvudpunkter som var viktiga för mig; det skulle vara romantiskt, klassiskt men ändå modernt- inte ett typiskt romanceomslag= No Fabio ;) ... ja jag hade en del krav men jag tyckte Johanna lyckades bra med mina önskemål.

Nu väntar jag bara på att kunna ge er ett releasedatum. Och därefter ett datum för releasemingel som kommer äga rum i Malmö. Tanken var att jag skulle ha böckerna NU- gråter vid tanken över att det inte är så. Men på grund av förseningar har allt skjutits upp. Men jag hoppas så innerligt att jag har böckerna någon vecka innan jul. Dock är jag osäker på om man hinner beställa så man har det till julafton. Med tanke på hur överbelastade posten är i jultider. Vi får se. Men jag håller er uppdaterade!11/18/2017

2 kommentarer:

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com