13 nov. 2017

När tröttheten slår till
Jag har hamnat i en svacka med redigeringsarbetet. Eller det går helt okej när jag väl skriver men i helgen har jag varit så himla trött och seg att jag har haft svårt att ta mig till datorn. Igår tog det tre timmar innan jag orkade sätta mig i kontoret. Jag kom hela tiden på nya ursäkter- jag ska bara vila lite för stackars mig så trött jag är, behöver vattna blommor, ett nytt avsnitt av project runway jag bara måste se.... Sedan bara reste mig upp ur soffan, satte mig vid mitt skrivbord och började skriva.

Fast jag var oerhört trött. Så jag orkade inte sitta särskilt länge men ändå var jag glad över att jag trots enorm trötthet skrev. Jag försöker hålla mig positiv, för en gångs skull. Men jag hoppas innerligt att sömnlösa nätter där jag turas om att springa in till barnen snart slutar. Det är nämligen nya tänder för lilltjejen och förkylning för lillkillen och det kan inte hålla i sig för alltid. Så snart kanske man får sova i längre sträckor och bli människa igen.

Men idag kom jag på en temporär lösning. Jag gillar inte kaffe, aldrig gjort, men jag har tvingat i mig två koppar och nu så känner jag lite energi i kroppen! Yeah!

Att gå på en promenad och upptäcka ett vackert och frostigt landskap gav också en liten energikick <3

11/13/2017

1 kommentarer:

  1. Haha, känner så igen mig själv med kaffet! Sitter ju oxå och tokredigerar nu samtidigt som jag är ute och föreläser i skolor och - just det ja - är gravid i v 31. Hatar kaffe men förra veckan drack jag en kopp per dag bara för att överleva, what to do liksom! Vem vet, snart är det kanske du och jag som sitter och dricker espresso för att det är SÅ gott! :P

    SvaraRadera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com