27 okt. 2017

Varning för storm!
Ni vet det där lugnet jag nästan klaga på i förra inlägget, det är långt borta. Och idag stormar det för fullt. Jag fick nämligen svar från ett av de stora förlagen tre dagar (!!) efter jag hade skickat in Blått blod, rött hjärta. De var intresserade och skickade direkt iväg det till en lektör. En vecka senare fick jag feedbacken från lektören. Förlaget är fortfarande intresserade men vill att jag ska arbeta om manuset efter lektörens kommentarer och i början av januari ska jag skicka in den nya versionen. Herregud, kan knappt förstå att ett av de stora förlagen är intresserade. Så oerhört glad men samtidigt har jag ett stort redigeringsarbete framför mig. Stort, men inte omöjligt och jag tyckte dessutom att feedbacken jag fick var otroligt bra! Det här kommer bli toppen! 

Så. Från att ha en stund av lugn har jag nu oerhört mycket att göra. Snart skickas Sunt förnuft, vilt hjärta till tryck och beräknas vara försäljningsklar i slutet av november/ början av december. Jag måste därför lägga in marknadsföringsarbetet i en högre växel. 

Och sedan testläser jag dessutom ett manus som måste bli klart i helgen. Ja. Det är lite mycket nu. Men jag har i veckan peppat genom att lyssna på otroligt många poddavsnitt om skrivande så jag känner att energi ändå är på topp. Låt dagen börja! 

10/27/2017

4 kommentarer:

 1. Men wohoooo! Så kul! Grattis!!! Kör hårt! Är åtminstone lättare att motivera hårt arbete när man vet att ngn viktig ska läsa sen! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja definitivt blir man mer engagerad i redigeringen :)

   Radera
 2. Men hur stort som helst!! :D Vilken fantastisk pepp det måste vara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Super pepp :) Det känns nästan så pass stort att jag inte riktigt kan begripa det!

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com