16 okt. 2017

I stormens öga
Förlaget arbetar med sättningen. Jag har sammanställt alla mail som ska skickas när boken går till tryck. Manus 2 är hos förlagen. Och plötsligt upptäcker jag att jag befinner mig i stormens öga.

I denna stund av lugn försöker jag ladda mina batterier genom att umgås med familjen, fixa med huset och läsa böcker. Det är skönt men det känns också konstigt. Som att jag syndar genom att välja ledighet framför arbete. Vanligtvis sitter jag på kontoret och jobbar med mina manus från 8-15 varje helg plus en dag i veckan. Men inte denna veckan, och jag saknar det. Det kliar liksom i fingrarna och det är svårt att slappna av. Detta ser jag dock som ett positivt tecken; för det betyder att jag älskar det jag jobbar med och jag känner mig ihålig när jag inte får skriva.

På fredag ska jag dessutom åka till London så det blir inget skrivande denna helg heller. Vad är det som händer? Min värld har vänds upp och ner ;) Men lugn, jag är snart tillbaka i min underbara skrivbubbla. Snart!

I söndags var vi med vår son och tittade på bio. Det var första gången i en biosalong och det var väldigt lyckat, hälsar en Harry med magen full av choklad och en stor röd ballong i sin hand. 


10/16/2017

1 kommentarer:

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com