8 okt. 2017

Att marknadsföra en bok
Att skriva tycker jag ändå, efter alla år som jag har skrivit, att jag har koll på. Men att marknadsföra en bok, det är något helt nytt. En gång för längesen läste jag en marknadsföringskurs på universitet i Glasgow. Jag kom ihåg att läraren kom sent till varje tillfälle och stank alkohol. Han slängde upp fötterna på en bänk, gled ner i stolen och halvsov under lektionerna. Inspirationen var enorm. Boken jag var tvungen att köpa var lika tung och tjock som en tegelsten. Sådana saker minns jag, inte så mycket av innehållet. Men det här med marknadsföring kommer gå bra. Att hålla sig positiv är nog en bra inställning  ;)

Problemet med det här med marknadsföringen var hur himla sent jag insåg att jag behövde i princip göra allt. Just nu. Har ändå tagit det hyfsat lugnt i september och sedan kom oktober och marknadsföringen slog mig rakt i skallen. Men det som gör det lite lurigt med min marknadsföringsplan (den är precis sådär fancy som den låter) är att jag inte vet exakt releasedatum i nuläget. Troligtvis i slutet av november. Men avsaknaden av det där exakta datumet, ställer till det lite. Men hur var det nu? Hålla sig positiv hjälper nog mycket när man beger sig ut på okända marker. Det här kommer gå bra... och där tuggade jag i sönder ännu en nagel.

Men nu till en glad nyhet; jag har skickat iväg Blått blod, rött hjärta till förlag. Nervöst. Pirrigt, Stressande, Superkul. Check, Check, Check, Check.
10/08/2017

4 kommentarer:

  1. Förbered allt som går att förbereda i väntan på releasedatum så behöver du bara komplettera med det som är beroende av datumet när du väl får reda på det. Lycka till med releasen! Och med nya bokprojektet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för lyckönskningarna! Nu har jag sammanställt allt jag kan inför releasen, så nu är det bara att vänta :)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com