6 sep. 2017

Vad händer nu?
I söndags skickade jag in manus och omslag till förlaget, nu väntas sättningen. Det känns. Konstigt. Precis innan jag skickade iväg mailet "råkade" jag (nej, det var ett fullt medvetet val- dumt nog) läsa lite av manuset och vad hittar jag? Ett stavfel såklart. I panik började jag läsa från början fastän jag lovat mig själv att inte göra det. Det där måste ändå vara något som man inte bör göra efter att ha gått igenom manus flertal gånger och haft korrekturläsning. Man får inte gå igenom manuset samma dag man ska lämna det ifrån sig. Jag hade dessutom inte tid till att göra ytterligare en genomläsning men det som jag hann gå igenom, där fanns det inga fler stavfel. Pustar ut!

Senare den dagen var jag på skrivgruppsmöte i Lund och där berättade en av tjejerna att det fanns en författare (tror det var Neil Gaiman) som sa att när du får boken direkt från tryck och slår upp den så kommer du hitta bokens enda stavfel. Med det sagt hoppas jag att jag hittade bokens enda stavfel sådär sekunder innan jag skickade in den. Förhoppningsvis.

Nu när manuset ligger hos förlaget fokusera jag på att göra upp en marknadsföringsplan, planera bokreleasefest samt fortsätter min redigering av Blått Blod, rött hjärta. No rest for the wicked ;)

Jo, förresten. Bokomslag! Det tänker jag visa för er. Snart!

Men så länge kan jag bjuda på mitt författarporträtt som min man tog en sommarkväll när regnet duggade.


9/06/2017

3 kommentarer:

 1. Åh, vad spännande med omslaget. Längtar!

  SvaraRadera
 2. Spännande! Jättefin bild också.
  Hoppas stavfelet du hittade visar sig vara det enda.

  SvaraRadera
 3. Tack! Ja, håller tummarna för att det är det enda stavfelet :)

  SvaraRadera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com