24 sep. 2017

Bokmässan 2017
Jag vet inte hur länge jag har tjatat om bokmässan. Minst fem år -säkert sju, som jag har drömt om att besöka detta bokfrosseri men nu ÄNTLIGEN kan jag meddela att jag ska dit!  Jag har dock noll koll på vad det är jag har att förvänta mig och hur man ska göra för att maxa upplevelsen men det ordnar sig säkert. Jag tar med mig bekväma skor och stor väska med utrymme till många böcker!

Jag har planerat in att gå på några seminarium. Ska på mingelträff med förlaget. Ska även passa på att träffa några andra romanceförfattare. Det ska bli så kul även om jag inte har boken att ställa ut. Det får bli till nästa år istället. Men det känns ändå bra att först få "testköra" mässan innan det blir på riktigt allvar, så att säga.

Något jag har regerat på är hur lite romance-relaterade seminarium och monterprogram det finns. Oerhört trist! I jämförelse då med deckar-relaterade events, herregud vad mycket och jag gäspar bara vid tanken. Varför är det fortfarande så? Tycker ändå att vi blir fler och fler som skriver romance så genren borde få ta mer plats. Hoppas det blir förändring till nästa år!

Förresten, ifall det är någon som vill träffas är det bara att signalera. Att snacka romance tröttnar jag aldrig på :)


9/24/2017

4 kommentarer:

 1. Härligt, Veronica! Hoppas att din Bokmässa blir allt du hoppas på och att du träffar många som vill prata romance även om det kanske blir mer inofficiellt än officiellt. Trist att romancegenren inte uppmärksammas mer på mässan i år, särskilt med tanke på hur mycket som hänt inom den under de senaste åren. Man kunde ju tycka att de från mässans sida borde vilja uppmärksamma och framhäva en genre som så uppenbart är på väg att explodera när nu allt fler svenska författare sluter upp i Simona Ahrnstedts kölvatten och breddar genren med sina röster och att Forum startat ett nytt imprint just för romance. Hoppas liksom du att de tar sig i kragen till nästa år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med dig. Romance förtjänar en större plats på mässan. Precis som du säger, genren är på väg att explodera och det är konstigt att dessa forum så som bokmässan inte hänger med i svängarna. Det är verkligen trist.

   Radera
 2. Det ska bli så roligt att träffa dig <3
  Jag är som ett barn som väntar på julafton just nu. Första mässan för mig som jag kommer att vara där i egenskap av författare och inte "vanlig" besökare :-)
  Kan bara hålla med om att det är så tråkigt att romance genren inte får något utrymme på mässan i år. Det har ju som sagt hänt en hel del. Ni får komma och lyssna på mig och Sofia på lördagen när vi pratas vid i Litterära konsulters monter. Då kommer vi prata lite romance också :-)
  Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ska bli så roligt! Annars sitter man ensam hemma på sin kammare och skriver så det ska bli så kul att få träffa både dig och Sara och snacka lite romance :) Jag ska definitivt även passa på att lyssna på dig och Sofia. Vi ses på lördag :) Kram

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com