30 aug. 2017

Snart "klar"
Jag känner ändå att jag har hyfsat koll på läget... eller det var tills, min största kritiker, min 2,5 åriga son satte igång med sina rättningar;


Han var inte alls nöjd med mig utan strök flera sidor... så får se hur det här går. Kanske inte blir någon bok kvar ;)

Skämt åsido. Det känns ok. Men det här med att kännas sig nöjd och inte alls stressad över att det duger eller inte, det är desto svårare. För varje gång jag läser manuset finns det alltid något som jag kan göra bättre. Blir tokig på mig själv och inser att jag är utan tvekan min största kritiker. Men förhoppningsvis kommer ni gilla historien om James och Ella! Håller tummar och tår.

Nu ska jag fila på det sista med författarens tack.

8/30/2017

6 kommentarer:

 1. Åh det där känner jag igen. Nu, efter lektörsutlåtandet, kan jag ändå börja vara lite snällare mot mig själv. Men jag kommer hela tiden på att jag måste slänga in en ny scen, med ett nytt perspektiv, eller kapa en annan scen (för vad gör den där?? Vad fyller den för syfte?) eller bara sucka över hur mina karaktärer egentligen uppför sig (kan man bete sig sådär? Är det realistiskt?).

  Nåja, jag tror i grund och botten att det är bättre att vara kritisk mot sig själv i skrivandet, än tvärtom. Tror man att det man skrivit är det bästa som någonsin publicerats och inte alls behöver omarbetas det minsta, då blir det nog inte bra. När kommer De Tidlösa ut? Finns det något släppdatum? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig. Det gäller att hela tiden utvärdera sig själv, men ibland ge sig själv lite cred. Det är vi värda :)

   De Tidlösa som nu heter Sunt förnuft, vilt hjärta kommer ut någon gång i november. Ett exakt datum kommer.

   Lycka nu till med din regering. Hejar på dig :)

   Radera
 2. Hehe, det där hör nog tyvärr till! Jag HATADE Middagsmörker när den gick till tryck, tyckte det var värsta skiten någonsin. Men det gick ju bra ändå och nu tycker jag att det är en riktigt bra debut! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick ju väldigt bra med Middagsmörker! En superdebut! Ja förhoppningsvis är det bara något som sitter i mitt huvud, det vore ju illa om jag släpper ifrån mig något uselt, i så fall får jag marknadsföra boken till dem som behöver ved till sina brasor. Har hört att böcker brinna bra :p

   Radera
 3. Jag tror aldrig man blir helt nöjd. Något som var bra för en månad sedan kan kännas skit när man läser det nästa gång. Samtidigt är det den känslan som sporrar att fortsätta att skriva och testa nya idéer. Övertygelsen om att nästa manus ska bli ännu bättre. Jag längtar i alla fall som en galning tills boken kommer och väntar med spänning på omslag och släppdatum!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar varför det är så? Varför kan man inte bara vara nöjd- hade varit lättare då ;) Va kul att du längtar. Jag längtar tills du får läsa den :)

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com