19 aug. 2017

Jakten efter perfektion
Ni vet när man har extremt mycket att göra och ens 6 månaders bebis blir förkyld och sen får 2,5 åringen feber. Inte nog med det blir jag själv förkyld med konstant rinnande näsa så man tvingas skörda en hel regnskog för att tillgodose detta Niagarafall som rinner ur näsan... Ja, ni vet säkert vad jag syftar på. Det slår aldrig fel. Allt kommer alltid på en och samma gång.

Jag har i alla fall trots denna otroligt våta förkylning lyckas jobba med manuset. Det är sista biten nu. Upploppet, så kallat. Har gått igenom manuset med linjal och läst varenda ord så förhoppningsvis inga fel när det skickas till tryck... fast det är kanske en naiv tanke? Ingen bok är väl egentligen felfri? Fast oj vad det stirrar upp mig. Jag är så himla nojig över att jag skickar ut en bok i världen med grammatiska fel, felstavningar, två punkter istället för en eller tänk om det finns något ännu värre- en händelse som är helt j*kla oklar! Panik på det! Men redaktören har både gått igenom manus och korrekturläst så jag måste väl ändå acceptera att om det finns fel är dem inte stora.

Ni får ursäkta få inlägg på bloggen men som ni kanske förstår, det är mycket som händer nu.


Inte nog med att det är mycket att hinna med gör jag det dessutom samtidigt som jag tar hand om två barn. Här sitter jag och jobbar med sonen bredvid mig. Några minuter efter den här bilden togs vaknade dottern och hon fick ligga på golvet och leka. Vi kvinnor är emellanåt dåliga på att ge oss själv cred på vad vi faktiskt åstadkommer, som mamma, fru och även yrkesverksam. Men idag tänker jag inte hålla tillbaka. Fan vad grym jag är som lyckas! Jag hoppas ni andra också klappar er själv på axeln! Vi är alla grymma!


8/19/2017

2 kommentarer:

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com