Jag har blivit med förlag!

25 maj 2017

Ni vet det där mailet man drömmer om sen första gången man började skriva det anlände till mig en vanlig torsdag. Och jag fattade noll. Jag satt hemma hos min mamma på middag, läste det tyst för mig själv. Det var som att jag läste hebreiska. Jag visade det sen för min man och mamma som blev överlyckliga. Min mammas ögon vattnades upp och jag fick en stor kram. Men jag själv satt som förstenad. Sen dess har jag i princip inte riktigt förstått vad det är som kommer hända. Det är så overkligt. Något jag har jobbat så hårt med i så många år kommer att bli verkligt. Min bok De Tidlösa (arbetsnamnet) kommer att ges ut på Visto Förlag.

Gråter en skvätt innan det är dags att kavla upp ärmarna. Det är ett hårt arbete framför mig för att trimma De Tidlösa till sin bästa form innan det skickas till tryck. Ord som inte direkt fångar det jag känner inombords men som är en visning åt rätt håll är: amazing, overkligt,OMG, herregud, enormt, fenomenalt- i princip alla synonymer för fantastisk.

Så hädanefter får ni i bloggen följa resan från antaget manus till färdig bok :)
12 kommentarer:

 1. Grattis!! Det ska bli så spännande att se vad som hänt med manuset sedan jag läste det :) Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Det har hänt en hel del sedan du läste det. Jag hoppas du kommer gilla den här versionen bättre :)

   Radera
 2. Nej vad roligt ! Stort grattis och lycka till :)

  SvaraRadera
 3. Stort grattis!!
  Ska bli roligt att fortsätta följa din resa <3
  Kram

  SvaraRadera
 4. Wow stort grattis! Underbart med mer svensk romance i hyllorna! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, mer svensk romance till folket :)

   Radera