7 jan. 2017

Skrivmål 2017
Så nu har jag sammanställt mina skrivmål för 2017. Det var lite lurigt att få till då det är så mycket som är osäkert. Jag vet inte riktigt vad förlagen tycker om De Tidlösa, om jag inte får positiv feedback då känns det som att jag är tillbaka till ruta 1- planerna måste då anpassas. Men här kommer mitt försök på mål:


  • Skicka in noveller till 2-3 tävlingar. 
  • Skicka in De Tidlösa till agenturer.
  • Planera och börja skriva manus 2 i Österlensamlingen.
  • En mer aktiv skrivblogg- vilket omfattar att upprätthålla mitt skrivnätverk, som betyder så himla mycket för mig. 
  • Fortsätta delta i skrivgruppen med undantag 1-2 månad, precis när bebis kommer. 
  • Beroende på vad förlagen tycker om De Tidlösa: Skicka till fler förlag? Redigera om? Terapi ;)? Anlita lektör. Skicka in igen? Frågorna är många.... och jag är så himla spänd inför svaren. Vi får helt enkelt se vilken väg det blir. 

Målen hänger framför mig. En ständig påminnelse om vad jag jobbar mot. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

1 kommentarer:

  1. Vad spännande att delta i novelltävlingar! Jag har själv funderat på det, men känner mig inte redo för utmaningen att skriva kort än :) Det ska bli roligt att följa din blogg, speciellt eftersom du precis som jag skriver romance :)

    SvaraRadera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.





För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com