10 dec. 2016

Kaos när det är som mest kaos
Tystnad innebär kaosig tillvaro. Jag har haft så fullt upp... att det till och med har påverkat min graviditet. När jag inte har varit på jobbet så har jag arbetat med mitt manus. Deadline kom och gick. Tyvärr, men jag var helt enkelt tvungen att sänka farten där mitt i allt. Men jag kan idag stolt meddela att jag har skickat in mitt manus till 6st förlag. YEAH!

Är överlycklig att jag trots all stress lyckades hitta tid till att producera något jag var stolt över. Jag gick egentligen bara 10 dagar över min deadline- och med tanke på omständigheterna är det inte så illa. Tänk, i mars skickade jag in De Tidlösa, fick standardrefuseringar tillbaka. I början av sommaren tog jag hjälp av en lektör som gav feedback som resulterade i en enorm omskrivning. Jag skulle nog säga att bara 20% av originalet fick stanna, resten skrev jag om. Och det jobbade med under hela min semester i sommar. Varje ledig kväll och helg under hösten. Med hjälp av min man och min skrivgrupp har jag under hela skrivprocessen fått feedback. I slutändan är det version 9 av De Tidlösa som lämnar boet. Och det är den bästa av dem alla.

Vad händer nu? Jo, jag ska dra ner på hastigheten. Lämna motorvägen, hitta en gata bland villor och krypköra i 10km/h. Jag har ca en vecka kvar på jobbet innan jag går på föräldraledighet. Med tanke på sammandragningar jag har är det nog bäst. Bebben får inte komma än, den får gärna stanna inne ett par veckor till. Men för att förhindra en tidig ankomst behöver vi båda vila.

Idag tänkte jag fira genom att dricka lite alkoholfri cider och äta choklad. I mängder! Det är jag värd! Men nu vill jag bara ha samtalet som uppfyller min dröm. Snälla tomten, kan jag inte få det i julklapp i år? Jag som har varit så snäll ;)

Trött men en glad aspirerande författare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com