Bästa skrivgruppen

26 okt. 2016

Att gå med i en skrivgrupp var ett av mina bästa beslut. Det är verkligen guld att ha några att diskutera sina texter med. När jag vid det senaste mötet dessutom frågade om testläsare till De Tidlösa ställde alla upp (bara det är WOW!). Så nu ligger mitt manus i trygga händer... och jag. Jag vet inte riktigt vad jag gör för tillfället. Ligger i limbo. 

Jag har nya projekt jag kan pyssla med undertiden men när man har jobbat så intensivt med en sak under en längre tid så blir det konstigt att plötsligt byta spår till något annat. Sen kanske inte det är någon bra idé- att byta fokus. För när jag får tillbaka kommentarerna från skrivgruppen vill jag gasa igen, inför slutspurten. Då vill jag inte slösa någon energi på att försöka komma i mode för De Tidlösa igen. Hmm, men samtidigt, åh vad tråkigt det är att inte skriva. Supertrist. 

Det får bli dagens dilemma ;) 

Istället för att ägna helgen åt att skriva så fixade vi med pumpan, som blev så här fin. Problemet var att vi var alldeles för tidigt ute, så pumpan har redan börjat mögla... ni förstår, inte alls bra det här med att inte ha något skrivprojekt att pyssla med ;) 

3 kommentarer:

  1. Åh jag skulle så gärna vilja gå med i en skrivgrupp! Att ha personer som förstår exakt vad man går igenom måste vara underbart. Hur hittade du din?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är verkligen super lyxigt med en skrivgrupp! Jag hittade min genom bloggen. Skrev ett inlägg och frågade om någon i Lund var intresserad och plötsligt var vi fyra stycken. Så prova fråga i din blogg :)

      Radera