26 okt. 2016

Bästa skrivgruppen
Att gå med i en skrivgrupp var ett av mina bästa beslut. Det är verkligen guld att ha några att diskutera sina texter med. När jag vid det senaste mötet dessutom frågade om testläsare till De Tidlösa ställde alla upp (bara det är WOW!). Så nu ligger mitt manus i trygga händer... och jag. Jag vet inte riktigt vad jag gör för tillfället. Ligger i limbo. 

Jag har nya projekt jag kan pyssla med undertiden men när man har jobbat så intensivt med en sak under en längre tid så blir det konstigt att plötsligt byta spår till något annat. Sen kanske inte det är någon bra idé- att byta fokus. För när jag får tillbaka kommentarerna från skrivgruppen vill jag gasa igen, inför slutspurten. Då vill jag inte slösa någon energi på att försöka komma i mode för De Tidlösa igen. Hmm, men samtidigt, åh vad tråkigt det är att inte skriva. Supertrist. 

Det får bli dagens dilemma ;) 

Istället för att ägna helgen åt att skriva så fixade vi med pumpan, som blev så här fin. Problemet var att vi var alldeles för tidigt ute, så pumpan har redan börjat mögla... ni förstår, inte alls bra det här med att inte ha något skrivprojekt att pyssla med ;) 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

3 kommentarer:

  1. Åh jag skulle så gärna vilja gå med i en skrivgrupp! Att ha personer som förstår exakt vad man går igenom måste vara underbart. Hur hittade du din?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är verkligen super lyxigt med en skrivgrupp! Jag hittade min genom bloggen. Skrev ett inlägg och frågade om någon i Lund var intresserad och plötsligt var vi fyra stycken. Så prova fråga i din blogg :)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com