10 sep. 2016

Stirra ner
Jag erkänner. Efter sommaruppehållet har jag blivit usel med blogguppdateringen. Det beror främst på knodden som växer i magen och stressen på jobbet. Tillsammans käkar de all energi. När jag äntligen sätter mig (läs, däckar) i soffan är jag så himla trött. Det är knappt att jag kan hålla ögonen öppna till kl 21. Så illa är det ;)

Men jag försöker pressa in skrivandet så gott det går. Helgerna är ju heliga. Då försöker jag skriva i några timmar och sedan hinna med allt det andra som jag inte gjorde under veckan. Egentligen, attans vad tufft det är att arbeta för sin författardröm. Tänker på det inlägget Charlotte Cederlund skrev på Debutantbloggen (ni hittar det här).  Ingen har tid för att skriva, man tar den och på vägen offrar man tid med sin familj och vänner. Man ignorerar dammet i hörnen och äter snabbmakaroner för tredje dagen i rad. Håret växer vilt medan blommorna vissnar. Skrivprocessen är tuff men jag hoppas en dag att allt ska ha varit värt det.

Idag ska jag skriva kapitel 34 på De Tidlösa. Bara 16 kapitel kvar innan jag är klar med första utkastet. Yeah :D

Önskar er en trevlig helg!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

1 kommentarer:

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com