18 sep. 2016

Poddkalas
Igår "offrade" jag min skrivtid för lite poddkalas med Skrivarpodden på Stadsbiblioteket i Lund. Jag velade fram och tillbaka om jag ska skulle prioritera att skriva eller lyssna på inspirerande författare/ bokbloggare. Till slut bestämde jag mig för att gå. På plats träffade jag nästan hela min skrivgrupp och en hel del andra likasinnade.

Jag är så glad att jag gick dit. Den första timmen pratade Charlotte Cederlund och Sofie Berthet om fiktiva miljöer. Sen var det dags för Anna Chung (Boktycke) och Kristina Hård att ta sig an stereotyper. Det sist jag hann med var när Charlotte Cederlund och Emma Karinsdotter tog upp svåra ämnen. Alltihop gav en härlig blandning av inspiration och idéer. Så det var helt klart värt att ägna sin förmiddag/ eftermiddag åt.

Det är speciellt att vistas i en miljö med anda likasinnade. Man känner sig så hemma. Det är också en av anledningarna jag älskar att träffa min skrivargrupp. Där får man liksom ohämmat prata om det man älskar allra mest, nämligen skrivandet. Det enda "negativa" med att gå på poddkalas var att jag insåg hur jag gärna jag ville åka till bokmässan. Kan tänka mig att det är minst lika upplyftande och kul. Men men, det får bli nästa år istället :)

Kerstin Önnebo (Skrivarpodden) tillsammans med Anna Chung och Kristina Hård. 


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com