Skrivgruppsträff

22 aug. 2016

I helgen träffade jag min skrivgrupp. Vi träffas fortfarande var tredje vecka och det är verkligen super! Inte nog med att man ständigt har en deadline att förhålla sig till vilket i sin tur boostar skrivlusten så får man dessutom direkt feedback på sin text. Vi skickar in mellan 10-15 sidors text. Den begränsade omfånget gör att vi i god tid kan gå på djupet, tillsammans. Analysera vad som är karaktärstroget, känslan och miljöer. Allt görs i en trevlig stämning. Det är verkligen toppen.

Jag har än så länge fått en hög med bra tips! De senaste gångerna har jag skickat in de första kapitlen på De Tidlösa. Det behövs, så att jag vet att jag är på rätt spår, så det inte blir som sist, jag vilsen i en skog och inte ens är medveten om det.

Apropå De Tidlösa. Jag har ju gjort en planering som klär hela min vägg i skrivrummet. Det behövs för att jag ska hålla koll på alla trådar och att det blir rätt den här gången. Inte nog med att det underlättar mitt skrivande så är det även en snygg inredningsdetalj, eller vad tycks ;)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar