22 aug. 2016

Skrivgruppsträff
I helgen träffade jag min skrivgrupp. Vi träffas fortfarande var tredje vecka och det är verkligen super! Inte nog med att man ständigt har en deadline att förhålla sig till vilket i sin tur boostar skrivlusten så får man dessutom direkt feedback på sin text. Vi skickar in mellan 10-15 sidors text. Den begränsade omfånget gör att vi i god tid kan gå på djupet, tillsammans. Analysera vad som är karaktärstroget, känslan och miljöer. Allt görs i en trevlig stämning. Det är verkligen toppen.

Jag har än så länge fått en hög med bra tips! De senaste gångerna har jag skickat in de första kapitlen på De Tidlösa. Det behövs, så att jag vet att jag är på rätt spår, så det inte blir som sist, jag vilsen i en skog och inte ens är medveten om det.

Apropå De Tidlösa. Jag har ju gjort en planering som klär hela min vägg i skrivrummet. Det behövs för att jag ska hålla koll på alla trådar och att det blir rätt den här gången. Inte nog med att det underlättar mitt skrivande så är det även en snygg inredningsdetalj, eller vad tycks ;)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com