28 aug. 2016

Sammandragningar, stress och inskolning
Den senaste veckan blev inte riktigt som planerad. Lillkillen har skolats in hos sin dagmamma och vår nya morgonrutin inleds med gråt från en liten tjorv som inte vill bli lämnad. Det i sin tur skapar en klump i magen som gör det svårt att se glädjen under dagen. Det tillsammans med stress på jobb och stress kring att få ihop vardagen hemma nu när båda jobbar... det resulterade i att jag fick ihållande sammandragningar i onsdagsnatt. Jag blev tillsagd av min snälla men bestämda barnmorska att ta det lugnt och vila i två dygn (minst!). Usch va tråkigt det var men välbehövt.

Så... det har inte blivit så mycket skrivande och jag ligger efter i min planering men knodden och min hälsa måste komma först. Idag mår jag mycket bättre och har nykokt te vid min sida och worddokumentet uppe. Efter en veckas uppehåll är jag igång igen.

Efter regn kommer sol! 


8/28/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com