28 aug. 2016

Sammandragningar, stress och inskolning
Den senaste veckan blev inte riktigt som planerad. Lillkillen har skolats in hos sin dagmamma och vår nya morgonrutin inleds med gråt från en liten tjorv som inte vill bli lämnad. Det i sin tur skapar en klump i magen som gör det svårt att se glädjen under dagen. Det tillsammans med stress på jobb och stress kring att få ihop vardagen hemma nu när båda jobbar... det resulterade i att jag fick ihållande sammandragningar i onsdagsnatt. Jag blev tillsagd av min snälla men bestämda barnmorska att ta det lugnt och vila i två dygn (minst!). Usch va tråkigt det var men välbehövt.

Så... det har inte blivit så mycket skrivande och jag ligger efter i min planering men knodden och min hälsa måste komma först. Idag mår jag mycket bättre och har nykokt te vid min sida och worddokumentet uppe. Efter en veckas uppehåll är jag igång igen.

Efter regn kommer sol! 


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com