Sammandragningar, stress och inskolning

28 aug. 2016

Den senaste veckan blev inte riktigt som planerad. Lillkillen har skolats in hos sin dagmamma och vår nya morgonrutin inleds med gråt från en liten tjorv som inte vill bli lämnad. Det i sin tur skapar en klump i magen som gör det svårt att se glädjen under dagen. Det tillsammans med stress på jobb och stress kring att få ihop vardagen hemma nu när båda jobbar... det resulterade i att jag fick ihållande sammandragningar i onsdagsnatt. Jag blev tillsagd av min snälla men bestämda barnmorska att ta det lugnt och vila i två dygn (minst!). Usch va tråkigt det var men välbehövt.

Så... det har inte blivit så mycket skrivande och jag ligger efter i min planering men knodden och min hälsa måste komma först. Idag mår jag mycket bättre och har nykokt te vid min sida och worddokumentet uppe. Efter en veckas uppehåll är jag igång igen.

Efter regn kommer sol! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar