14 juni 2016

Ur form
Jag har hamnat i en svacka. Förhoppningsvis en tillfällig sådan. Jag tror det bero på att de senaste två veckorna har varit superstressiga, både på jobb och på hemmaplan. Nu har det lagt sig och det som är kvar är en energilös aspirerande författare som knappt orka öppna sina worddokument. Jag avskyr när det blir så här, känner mig så himla handlingsförlamad. Det enda som håller lågan levande är faktumet att jag har befunnit mig i en sådan här svacka flera gånger tidigare och det går över. Jag vet. Jag behöver bara få tid till att andas och deppa lite. Sen är jag tillbaka igen. Vilket jag måste. Energin är väsentlig för att jag ska kunna bli klar med det intensiva junischemat.

I juni ska jag hinna med följande;

- Bli färdig med min romantiska novell (Just nu är den för lång och långsam. Fundera på att skriva om allt).
- Börja strukturera upp Blått blod, rött hjärta (japp ni läste rätt, en omskrivning är på gång).
- Sammanställa feedback från testläsare och kanske lektör beroende på när jag får tillbaka responsen.
- Gör research inför omskrivning av Blått blod, rött hjärta (för att jag är Durecell- kanin. Gah!).

Vet i ärlighetens namn inte hur jag ska hinna. Så mycket som ska göras på så lite tid. Nej, jag måste ryka upp mig. Jag vet. Men just nu är det svårt.

Som ni kanske ha lagt märke till så ligger fokus i juni på mina andra projekt. Detta på grund av att De Tidlösa för närvarande är hos testläsare och lektör.


Den alltid så hjälpsamma Siri förstår att det är något som inte står rätt till. Jag viskar i Siris öra; kan du ge mig energi? 

Får det här svaret; Vet jag? Hur ska jag tolka det? Inte särskilt hjälpsamt direkt. Nej, det blir minuspoäng Siri! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

4 kommentarer:

 1. Älskade dotter skickar dig kärlek värme o energi ❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍

  SvaraRadera
 2. Tummen upp för ny runda med Blått blod, rött hjärta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kan inte släppa det manuset. Skam den som ger sig!

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com