21 juni 2016

Upp igen
Tack snälla för era fina och uppmuntrande ord till förra inlägget. Jag vet innerst inne att jag inte kan ge upp. Det finns inget liv utan skrivande och det är ett faktum. Det är bara stunder som de igår som är så oerhört tuffa, det kör verkligen över en och utmanar allt det som man trodde var av sten. Det är inte alltid så lätt att ha en dröm som man brinner för. Ibland är det mer en börda än en drivkraft.

Så vad gör jag nu? Jag fortsätter, såklart. Energin och glädjen är inte riktigt tillbaka ännu men det finns åter hopp i mitt hjärta.

Förhoppningvis om några år kan jag tänka tillbaka på dessa tuffa år och minnas det med glädje. Att om jag inte hade tagit mig igenom den tjocka stormen hade jag aldrig lyckats. Plötsligt händer det... har jag hört.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com