21 juni 2016

Upp igen
Tack snälla för era fina och uppmuntrande ord till förra inlägget. Jag vet innerst inne att jag inte kan ge upp. Det finns inget liv utan skrivande och det är ett faktum. Det är bara stunder som de igår som är så oerhört tuffa, det kör verkligen över en och utmanar allt det som man trodde var av sten. Det är inte alltid så lätt att ha en dröm som man brinner för. Ibland är det mer en börda än en drivkraft.

Så vad gör jag nu? Jag fortsätter, såklart. Energin och glädjen är inte riktigt tillbaka ännu men det finns åter hopp i mitt hjärta.

Förhoppningvis om några år kan jag tänka tillbaka på dessa tuffa år och minnas det med glädje. Att om jag inte hade tagit mig igenom den tjocka stormen hade jag aldrig lyckats. Plötsligt händer det... har jag hört.6/21/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig! Jag erbjuder prisgaranti och matchar just nu Adlibris pris. Du får boken + frakt för 168 kr. Vid köp av flera böcker gäller 150kr per bok + frakt (45kr för 2st eller 69kr för 3-4st). Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com