5 juni 2016

Söndag = utflykt
Idag blev det en utflykt till Österlen där Jakobs familj har sommarhus. Där fick Harry springa barfota i gräset, bestiga små kullar, plocka sten och bada i zinkbalja. Hans utforskande av naturen resulterade dock i närkontakt med nässlor. Stackare, men det hör till även om det såklart skär i mammahjärtat.


Åter hemma ligger jag i soffan och ikväll väntas det Outlander. Har bara två avsnitt kvar och sedan är jag i fas med serien. Ska bli spännande att se vad som händer... eller, jag har ju redan läst boken men det var så längesen så kommer inte riktigt ihåg allt. Ibland är det tur att man har dåligt minne ;)


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com