5 juni 2016

Söndag = utflykt
Idag blev det en utflykt till Österlen där Jakobs familj har sommarhus. Där fick Harry springa barfota i gräset, bestiga små kullar, plocka sten och bada i zinkbalja. Hans utforskande av naturen resulterade dock i närkontakt med nässlor. Stackare, men det hör till även om det såklart skär i mammahjärtat.


Åter hemma ligger jag i soffan och ikväll väntas det Outlander. Har bara två avsnitt kvar och sedan är jag i fas med serien. Ska bli spännande att se vad som händer... eller, jag har ju redan läst boken men det var så längesen så kommer inte riktigt ihåg allt. Ibland är det tur att man har dåligt minne ;)


6/05/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com