Hemmets -hjärta- Romance

15 juni 2016

Ibland bara klaffar det. Ni vet när man skriver inte bara på en romancenovell utan två och det plötsligt dyker upp en novelltävling i just det temat. Oh, det är en härlig känsla. Så nu vet jag precis till vem jag skicka in mina noveller till; Hemmets. Dessutom kan jag vinna 10.000kr, fast för mig skulle det bara vara en bonus. Vinsten är att se mina ord i tryck.

Så vad måste jag nu göra för att vinna denna otroliga tävling? Jo skriva en asgrym romancenovell på högst 12 000 ord inkl mellanslag (Redan skrivit klart en novell och den är några 1000 ord över. "Bara". Time to kill my darlings). Senast 1 augusti ska Hemmets ha dina bidrag. Ni kan läsa mer om tävlingen här

Det är kul med tävlingar. Man får en deadline att förhålla sig till plus att man få material till sina dagdrömmar - tänk om jag kunde vinna ;) 

Är det fler som planerar att delta? 


4 kommentarer:

 1. Ja, jag tänker försöka få ihop ett par noveller. Det där 12000 tecknen ställer till det lite bara ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gör ju det! Men du får lycka till med ditt skrivande :)

   Radera
 2. Planen är att delta :-) Får se om jag kan få ihop något. Har lite svårt att skriva kort :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att skriva kort är inte det lättaste, har samma problem. Förhoppningvis löser vi det :)

   Radera