24 juni 2016

Glad midsommar
Det ska vara ganska soligt och varmt idag nere i Skåne. Jag vet inte riktigt var världen är på väg nu, britterna går ut ur EU och det är sol på midsommar?!? Chockande på olika sätt.

Så nu kan man ju tro att jag njuter för fullt av en ledig dag men ack så fel. Jag sitter nämligen just i skrivande stund på mitt kontor och jobbar med research inför omskrivning av Blått blod, rött hjärta. Jag läser och antecknar från en bok som berör min nya miljö. Den stora förändringen med Blått blod, rött hjärta är ju miljön. Och då den ändras är det mycket annat som påverkas. Miljön är trots allt "stommen" i det här manuset. 

Efter lunch hade jag tänkt att unna mig lite ledighet. Men jag klagar egentligen inte. Jag hade gärna jobbat med skrivandet hela dagen! Midsommar är ingen direkt favorit. Dock förgyller grädden... åh längtar redan till tallriken fylld med grädde o lite (läs lite) gubbar ;) 

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig midsommar! 

Midsommar 2014. Det var innan jag blev fru, mamma och gräddfanatiker. Tänk så mycket som har hänt under dessa två år. 

6/24/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com