1 juni 2016

Första skrivgruppsträffen
Det har nästan gått en vecka sedan den första skrivgruppsträffen. Förstår inte var tiden tar vägen. Alltid lika förvirrad!

Men nu så ska jag äntligen berätta för er hur det gick! Vi möttes upp på restaurangen Italia. Mellan tuggorna pratade vi skrivande, böcker och framtid. Det är något speciellt med att få träffa likasinnade. På något sätt behöver man inte avsluta sina meningar för de andra förstår en ändå. Det känns verkligen toppen att vara med i den här skrivgruppen. Planen är att vi ska träffas var tredje vecka. Veckan innan skickar vi varandra en text på ca 10-15sidor som vi sedan läser och prata om på nästa träff.

Så nu planerar jag vad jag ska skicka för text till min skrivgrupp. Det blir nog första kapitlet i Tidlösa. Jag tänker inte ge upp om det manuset. Publicerat ska det bli och då behöver jag all hjälp jag kan få!


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

 1. Åh vad härligt det låter att få prata skrivande och dess våndor med likasinnade! Kanske ska jag skicka ut en förfrågan i cyberrymden och se om jag kan få ihop ett gäng i närheten av mig :-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har vi bara precis börjat men jag känner redan efter första mötet att det här kommer vara givande. Så om du är intresserad så definitivt, släng ut en förfrågan :) kram

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com