28 juni 2016

Ett tips!
Skrivarpodden har släppt ett nytt avsnitt: Spontanhögen med Bonniers Rebecca Cronsten. I avsnittet får man bland annat reda på vad som händer med manuset när man skickar in, vem som läser och hur processen går till. Superintressant! Det måste vara fler än jag som har haft liknande funderingar, legat sena kvällar och grubblat över vem som läser, läser de bara första sidan. Tänk om personen som läser har en dålig dag eller avskyr romance. På Bonniers visade det sig att det alltid är tre personer som läser samma manus för att säkerställa att man inte väljer bort ett manus bara för att man exempelvis "har en dålig dag". 

Ni kan lyssna på avsnittet här


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

4 kommentarer:

 1. Lyssnade på det förra veckan och det gav verkligen svar på flera av frågorna jag grubblat på. Det var super bra och gav mig mod att mejla och fråga hur det går för mitt manus jag skickat in till dem :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen kul med alla dessa poddar som både informerar och ger motivation :)

   Radera
 2. Jätteintressant att lyssna på. Men vet inte om det gjorde mig mer eller mindre nervös över att skicka in fler manus i framtiden ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det kanske du har rätt i, ibland är det kanske bättre att inte veta ;)

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


I samband med Dagen är din i facebookgruppen Feelgoodfredag erbjuder jag nu Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 69kr (inkl frakt)och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com