16 juni 2016

En vecka i ovanlighetens tecken
Imorgon är det fredag och jag vet inte riktigt vad som har hänt med den här veckan. Den kom och försvann lika snabbt. Inget har varit sig likt. En kombination av sjukdomar, hemma från jobb och för mycket tv-tittande känner jag mig slö och som jag skrev i tidigare inlägg, ur form. Men idag äntligen, kom en våg av energi. Den utnyttjade jag till att sängliggande fila lite på min novell. För att inte trötta ut mig varvade jag det med avsnitt från serien Girls.

En annan spännande sak som hände idag var att Harry för första gång åt med sked, alldeles själv. Och så där på en sekund blev han plötsligt stor. Snart flyttar han hemifrån... min lilla bebbe!


Längtar till nästa vecka, förhoppningvis blir det en ordinär vecka i vardagens tecken.

6/16/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com