16 juni 2016

En vecka i ovanlighetens tecken
Imorgon är det fredag och jag vet inte riktigt vad som har hänt med den här veckan. Den kom och försvann lika snabbt. Inget har varit sig likt. En kombination av sjukdomar, hemma från jobb och för mycket tv-tittande känner jag mig slö och som jag skrev i tidigare inlägg, ur form. Men idag äntligen, kom en våg av energi. Den utnyttjade jag till att sängliggande fila lite på min novell. För att inte trötta ut mig varvade jag det med avsnitt från serien Girls.

En annan spännande sak som hände idag var att Harry för första gång åt med sked, alldeles själv. Och så där på en sekund blev han plötsligt stor. Snart flyttar han hemifrån... min lilla bebbe!


Längtar till nästa vecka, förhoppningvis blir det en ordinär vecka i vardagens tecken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com