En belöning

23 juni 2016

Humöret har ju inte riktigt varit toppen den här veckan. Så igår bestämde mig för att jag behövde en belöning. Att även om jag inte kom in på Författarskolan förtjänade jag en present för mitt hårda arbete. Så det var bara att sätta sig i bilen och åka iväg till svenskarnas "paradis"; Ikea.

Tidigare bodde kaninerna i "klädkammaren" som vi hade gjort om till ett vanligt rum men nu har de istället flyttat ut till balkongen. Så rummet har stått tomt och skrikit efter mig. Och jag är inte den som ignorera. Jag inredde det istället till ett kontor. Mitt alldeles egna kontor. <3

 På hyllan har de bästa romanceböckerna flyttat in.
 På väggen framför hänger bilder på vänner och familj.
Älskar mitt nya kontor. Det känns som en oas. Att inte bli antagen till Författarskolan kändes som att jag tog 100 steg ifrån min skrivardröm medan att få inreda det här kontoret kändes som att jag tog 10 steg fram igen. Så förhoppningvis är jag nu på rätt väg igen. 

4 kommentarer:

 1. Åh, vad mysigt! En sån liten skrivarhörna skulle jag också vilja ha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen härligt med att ha sin alldeles egna plats :)

   Radera
 2. Så mysigt det blev. Där kommer det att skapas o ge nya möjligheter. Kram kram

  SvaraRadera