13 juni 2016

Det blidde en roadtrip
I torsdag satte sig hela familjen i bilen och åkte den långa sträckan upp till Uppsala- eller Norrland som vi skåningar definiera allt ovan Skåne. På vägen hälsade vi på vänner i Småland, spenderade för mycket pengar på Ullared, åt glass i en älgpark, gick i gamla stan i Linköping, deltog vid två examen och kramade otroligt många släktingar. Det var helt enkelt full rulle.

När vi äntligen kom hem i söndagskväll var jag helt slut. Dock blev det ingen vila för mig. Utan jag var tvungen att sätta mig ner med datorn för att gå igenom det första kapitel till De Tidlösa. Det ska nämligen läsas av skrivgruppen den här veckan.

Som alltid efter semester längtar jag tillbaka till en vardag- framförallt till den skrivandevardagen. Den här veckan blir tyvärr inte riktig som "vanlig". Detta då jag förlorar en hel skrivdag på grund av resan. Vilket betyder att jag måste jobba ikapp på kvällarna och på helgen så jag håller mitt schema. Så vad sägs om lite bilder från vår semester? Då vi nuförtiden enbart tar fram kameran när vi fotograferar Harry, jepp förstagångsföräldrar, är Harry med på alla bilder.

De ojämna kullerstenarna i gamla stan i Linköping var ingen utmaning för Harry
På med finkläderna för att fira en av två examen
 I vårt hotellrum fanns det här stora fönstret, som en liten kille älskade att stå och titta ut i. En liten pojk i en stor värld. 
 När det är fest måste man såklart ha fluga


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

4 kommentarer:

 1. Ni ser ut att ha haft det mysigt :) Vad skönt att komma iväg och se lite nytt. Gekås Ullared var jag på i våras, men det blir nog en tur i sommar också för barnen vill gärna åka. På fredag drar vi iväg på en liten tripp, men bara till Motala för min man ska köra Vätternrundan. Vi håller tummarna för sol :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var mysigt, men borta bra men hemma bäst ;) Men va kul att ni också ska iväg på en liten tripp. Hoppas solen hittar till Motala :)

   Radera
 2. Oj, det var ingen dålig roadtrip och haha, Norrland ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi satsade stort... lite väl stort ;)

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com