4 juni 2016

Bokmässan 2016
Det var någon vecka sedan de släppte programmet till bokmässan. När jag gick igenom det fanns det flera seminarier som lät intressanta. Jag vill ju såklart lyssna på bästa Charlotte prata om vad det är som lockar med den nordiska mytologin. Även mina stora förebild Simona Ahrnstedt kommer hålla i ett seminarium som jag också vill gå på. Sedan skulle jag vilja hinna med Tio misstag författare gör och Föräldrapepp med Sofia Falk och Therese Krupa Syllner.

Jag har något att erkänna. Jag har aldrig varit på bokmässan! När jag var student handlade det om pengar. Sen något år la jag all fokus på bröllopet. Året som efterföljde var jag gravid och därefter hade jag en liten bebbe. Men i år, det finns absolut inget som kan hindra mig. Jag kommer åka upp till kära Göteborg! Dock känner jag mig lite vilsen i hela konceptet. Exempelvis, är man garanterad en plats till varje seminarier om man har en biljett till den dagen, eller finns det risk att man inte får lyssna på de författare man önskar? Gah, vilka problem ;)

Åh nu längtar jag ju till september. Ska någon av er dit?


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

5 kommentarer:

 1. Jag ska dit och jag längtar redan :) Känns lite hemskt att längta till hösten när sommarlovet inte ens hunnit börja, men ändå. Ännu mer längtar jag till den dagen man kan åka dit som författare, för det är ju drömmen. Däremot har jag inte hunnit gå på några seminarier, då jag oftast bara varit där över en dag och haft fullt upp att shoppa böcker ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh va kul att du ska dit, då kanske vi ses där uppe :) Ska spännande att få uppleva det, men precis som du säger, drömmen är ju att åka dit som författare :)

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Åhh jag längtar oxå efter bokmässan. Var där första gången förra året och det var underbart. Jag gick inte på några seminarium då men i år har jag kikat på några som jag vill lyssna på. Salarna tar ju bara ett visst antal människor så blir det fullt kan man bli nekad plats så man behöver nog vara ute i lite god tid innan varje som man vill lyssna på.
  2017 ska jag vara där i egenskap av utgiven författare men i år får jag nog nöja mig med att besöka mässan som en vanlig dödlig :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va bra att veta att platserna kan ta slut. Kommer definitivt vara ute i god tid :) Men då kanske vi ses där uppe, båda som vanliga dödliga. Men vet vet, du har ju ännu inte fått alla svar från förlagen. Finns fortfarande en chans att du åker upp dit som författare :)

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com