30 juni 2016

Är du en King eller en Martin?

Jag önskar att jag vore en Stephen King men jag är nog mer som George R.R. Martin. Igår var en sådan dag då jag funderar på att kasta min dröm i sjön. Har inte riktigt repat mig efter beskedet från Författarskolan. Det där självförtroendet är ju så ömtåligt och efter varje nedslag måste det få tid att byggas upp igen. Så igår när jag hade en hel skrivdag framför mig kunde jag inte få ner ett ord. Jag stirrade in i väggen i typ en timme och sedan gav jag upp. Det blev en promenad i regnet och sen lekland med lillkillen. Alltså noll ord skrivna. 

Men hur känner ni, är ni en Stephen King utan tvivel eller George R.R. Martin som ibland funderar på att bli rörmokare?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

  1. Jag vill vara som King, men som aspirerande författare finns inte alltid det självförtroendet tyvärr. Så länge man intalar sig att man bara skriver för sin egen skull funkar det bra, men när drömmen är att publicera och få fler att läsa blir det mycket svårare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår dig, känner också så. Det är verkligen inte lätt att vara aspirerande författare!

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com