21 maj 2016

Underbara skrivtid
Teet ryker. Chokladen är mjuk. Blommorna doftar. Datorn är fulladdad. Tystnad. Oh, du underbara skrivtid!


Just nu är jag på kapitel 22 av 44. Jag har hunnit med cirka halva boken. Det jag gör nu är att snabbt läsa igenom den. Filar på dialogerna. Se om det finns hål i handlingen. Rensar bland svengelskan. Det är mest finlir... varför jag gör detta innan jag skickar till lektör vet jag inte riktigt. För egentligen ändrar jag inte på handlingen. De stora klossarna. Men för att vara ärlig fick sig självförtroendet ett törn efter tre stycken standard refuseringar. Jag behöver därför läsa manuset igen. Dubbelkolla, som jag tidigare har skrivit om, så att det inte är uselt. För om det är det, vill jag bara gömma mig någonstans och aldrig skriva igen.... den fasen passerade jag förra veckan ;) Den här veckan är jag återigen kär och har flera gånger blivit förvånad över att jag har skrivit det. Herregud vad det pendlar. Man blir ju tokig.

Vad ska ni hitta på denna lördag?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com