9 maj 2016

Tjuvstart på sommaren
Det händer väldigt sällan att lediga dagar infaller precis när solen tittar fram. Men nu i samband med Kristi Himmelsfärdsdag slog vi på jackpotten. Det har ju varit strålande väder. 

Och jag, precis som resterande skåningar, passade på att njuta. Jag har under dessa dagar fått en härlig bonnabränna, avnjutit frukost och middag på balkongen, stressätit glass för att den inte ska hinna smälta, badat fötterna i iskallt vatten och doppat jordgubbar i mängder av grädde. Ja, jag har faktiskt mest ätit, som vanligt när det vankas sommar. 

Kaninerna fick i fredags komma ut på balkongen. Även de uppskattade sommardebuten... En bonus var att Harry fick lite underhållning. Klappa fint gör han när han väl får tag på en kanin. 


5/09/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com