6 maj 2016

The Jane Austen Book Club
Jag hade hoppats på mer kärlek. Det gör jag på något sätt alltid. The Jane Austen book club skriven av Karen Joy Fowler var bra och bjöd på flera fina stunder. Dock lurade titeln mig. Jane Austen är för mig förknippad till kärlek- i massor. Det fanns såklart detta i boken men inte lika tydligt som jag hade hoppats på. Det är bara att erkänna; jag är nu officiellt skadad efter att ha läst alldeles för mycket romance.

Det är en bra och läsvärd bok och om ni är som jag lite tokig i Jane Austen så kommer ni definitivt uppskatta den. Men! Förväntar er inte hångel i ösregn.

Har någon av er läst den? Vad tyckte ni?

Sen måste vi prata om det här omslaget. Jag är kär! 


5/06/2016

4 kommentarer:

 1. Jag har bara sett filmen, men det var ganska längesedan nu. Jag minns att jag tyckte den var mysig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har oxå sett filmen, den var mysig :)

   Radera
 2. Jag har varit sugen på att läsa den ett bra tag men det har inte blivit av :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland blir det så, det finns ju så många böcker man vill läsa :)

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com