23 maj 2016

Som taget ur en sagobok
En kort biltur och sedan var vi i den ljuvliga Alnarpsparken. Grönt överallt. Istället för trafik så hör man endast fågelkvitter och barn som leker. Det fanns träd som såg ut att vara hämtade ur en sagobok. Herregud, dessa träd, vill ju bara ta med dem hem!

Harry älskade parken. I sin solhatt sprang han på egna upptäckter. Klättrade på stubbar stora som hus. Plockade blommor och tuggade främlingars skor. Det var helt underbart. När Harry och Jakob traskade genom det höga gräset passade jag på att ta upp datorn för att skriva lite. Emellanåt låg på rygg och bara stirrade upp i trädkronor och lyssnade på fåglarna. Det var verkligen en utflykt som gav energi till själen... och idag är det måndag och energin är åter på flykt. 
 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

  1. Åhh så härligt det ser ut Där är verkligen fint

    SvaraRadera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com