23 maj 2016

Som taget ur en sagobok
En kort biltur och sedan var vi i den ljuvliga Alnarpsparken. Grönt överallt. Istället för trafik så hör man endast fågelkvitter och barn som leker. Det fanns träd som såg ut att vara hämtade ur en sagobok. Herregud, dessa träd, vill ju bara ta med dem hem!

Harry älskade parken. I sin solhatt sprang han på egna upptäckter. Klättrade på stubbar stora som hus. Plockade blommor och tuggade främlingars skor. Det var helt underbart. När Harry och Jakob traskade genom det höga gräset passade jag på att ta upp datorn för att skriva lite. Emellanåt låg på rygg och bara stirrade upp i trädkronor och lyssnade på fåglarna. Det var verkligen en utflykt som gav energi till själen... och idag är det måndag och energin är åter på flykt. 
 5/23/2016

2 kommentarer:

  1. Åhh så härligt det ser ut Där är verkligen fint

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mm det är underbart i Alnarp :)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com