3 maj 2016

Så, nu var tisdagen också fixad
Dagarna rusar. Jag går upp, jobbar, kommer hem och går och lägger mig igen. Känns inte som om jag hinner med något annat. Därav sena blogginlägg.

Det enda som håller mig ovanför ytan är längtan till sommaren. I juni kommer jag nämligen få tid till att skriva igen. Yeah! Jag har inte skrivit på evigheter (känns det som) och jag tror jag håller på att bli galen. Jag behöver mitt skrivande så jag får utlopp av min fantasi annars känner jag mig inkomplett. Men snart så. Med start i juni kommer jag ha två dagar (japp ni läste rätt) två HELA dagar till att skriva. UNDERBART!Har inte hunnit ta några bilder idag. Så bjuder på lite 50 nerds of grey ;) 
5/03/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com