12 maj 2016

Ovän med manus
Relationen till mina manus har verkligen en tendens att gå upp och ner. Antingen älskar jag det, eller hatar det. Häromdagen när jag äntligen tog mod till mig för att öppna De Tidlösa tyckte jag jättemycket om det. Tänkte WOW har jag skrivit detta... Två dagar senare och jag öppnar samma manus, samma kapitel, läser och tänker ehh. Vad uselt! Allt behövs ändras. Stressen lägger sig över mig. Tänk om jag har missat hur uselt det är trots 12 genomläsningar? Ahh!!! Vad ska jag nu göra? Gömma mig bakom en sten och gråta?

Jag har inte öppnat det sen dess. Det är säkert inte så illa men den känslan... den är svår att skaka av sig. Jag tror jag har nått en punkt där jag bara måste låta någon annan läsa och komma med synpunkter. Än så länge är det bara min man som har läst. Egentligen föredrar han fantasy och Poirot, men han har faktiskt hjälpt mig med båda mina romancemanus. Jag tror nästan jag har konverterat honom nu ;)

En Förbryllad Veronica Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

  1. Den där känslan kommer alltid och hälsar på lite då och då. Det är då man ska försöka komma ihåg all positiv feedback man någonsin fått och marinera sig i den ;) Samtidigt är det ju bra att man hittar saker i sina manus som man vill göra bättre, det betyder bara att man har lärt sig något sedan sist.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har rätt, man lär sig hela tiden något nytt och det e ju bara bra :) Läste manuset idag och det kändes redan mycket bättre!

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com