22 maj 2016

Ny dag, samma innehåll
Tänk sig, precis vid samma tidpunkt sitter jag åter vid min dator, med te och choklad. Det är dags för mig att skriva. Igen ( I know, två dagar i rad, det är ett mirakel). Igår hann jag med två kapitel. Det går snabbt! Jag hoppas på ungefär två till idag. Dock får jag inte lika mycket tid på mig då vi efter lunch ska iväg på en liten utflykt. Håller tummarna för att molnen som just nu är på besök väljer att röra sig vidare, så långt bort härifrån som möjligt. Det hade även varit toppen om de tog med sig vinden. Merci!

En sak som jag glömde ta upp igår som jag också jobbar med den här redigeringsrundan, det är karaktärerna. Att deras handlingar och dialoger matchar deras personlighet. Ella som är min kvinnliga huvudkaraktär är lite lurig. Hon försöker nämligen vara en person. Den person som hon har blivit uppfostrad till men i grund och botten är hon någon helt annan. Så hennes handlingar måste prägla både den personen hon försöker vara och den personen hon egentligen är. Ja, lite klurigt. Men människor är ju komplexa varelser och att fånga den komplexiteten i sina karaktärer det är en utmaning, men en kul sådan.
5/22/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com