6 maj 2016

När solen lyser
Åh sicka härliga dagar. Tänk vilken effekt solen har på humöret. Dagarna spenderas mestadels ute. Har fixat på balkongen, lekt med lillkillen på lekplatser, gått promenader, druckit te utomhus- ja det har var njutning på hög nivå.

Idag blir det dock lite jobb men sen så är tanken att fortsätta på samma bana.

Så här fint blev det på balkongen.... hitta busig bebis ;) 
 Mitt kära plommonträd... det kan hända att jag redan har dödat det men den här gången var det inte enbart mitt fel. Grejen var, jag fick inte ut plantan från sin kruka. Min man säger; men bara drar då... Ett tips; DRA INTE! Hälften av rötterna drogs av. Japp, ni hör ju själv, jag är inte lämpad till att ansvara för vackra plommonträd. 

5/06/2016

2 kommentarer:

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com