19 maj 2016

Någon som säljer energi?
Är det någon som har energi till salu? Det hade varit toppen. För jag är i stort behov av just energi. Hade till och med tömt min lilla spargris bara för att få lite.

Det händer mycket just nu. Aldrig en lugn stund. När jag inte jobbar tar jag hand om Harry, skriver, bloggar, jobbar med mitt företag och någon gång där emellan försöker jag hinna med återhämtning. Det är dock återhämtningen som får ta minst plats. Alla dessa drömmar och ambitioner sitter i förarsätet. De är dem som styr.

Ifall jag hade haft all energi i världen hade det funkat i längden... tyvärr är det inte så. Får se hur jag ska pussla ihop vardagen.

Idag är jag föräldraledig, jag planerar lek hemma och på lekplats. Det blir även förmiddagsvila tillsammans med Harry och ett och annat poddavsnitt. Lek och poddar är ändå en helt ok kombination.

Jag o Harry leker med Photo Booth ;) 


5/19/2016

2 kommentarer:

  1. Åh, hade jag haft lite över hade jag kunnat skicka!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla för din omtanke :)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com